Agenda

In voorgaande jaren vonden diverse activiteiten plaats. We noemen de Dag van het Kasteel / Landelijke Monumentendag, een dag waarop onder andere het Oostelijk Bouwhuis bezocht kon worden. Ook speelde het landelijk bekende Zwolse Britten Jeugd Strijkorkest voor een breed publiek. Diverse basisschoolklassen vanaf Groep 8 werden ontvangen. Op Landgoed Windesheim vinden geregeld rondleidingen plaats.

2021

PLAATSING 8 BRUGGEN
– In juni 2021 worden acht bruggen in het Parkbos geplaatst. Dit bos is dan tijdelijk gesloten in verband met de veiligheid.

NIEUWSBRIEF
– Nieuwsbrief (op te geven via Contact). De nieuwsbrief wordt twee keer per jaar gepubliceerd.

KICK-OFF VERNIEUWDE COMMUNICATIEPLAN
– Kick-off en dank aan betrokkenen die hebben meegewerkt aan het Communicatieplan 2021-2025 (gepland in oktober 2020, uitgesteld vanwege Corona-regelgeving)

ROOD VOOR ROOD-GESPREKKEN
– Rood voor Rood-gesprekken met betrokkenen (uitgesteld vanwege Corona-regelgeving)

CULTURELE ZOMERBIJEENKOMST
– Het bestuur van de Stichting kan desgevraagd toestemming geven om de locatie te gebruiken voor een passend publieksevenement zoals een concert/toneel of themabijeenkomst. Uiteraard slechts indien de coronaregels dit toestaan. De aanvraag daartoe kan via Contact met het daartoe specifiek in het leven geroepen contactformulier Ontvangsten.

OPEN MONUMENTENDAG
– 11 en 12 september: Open Monumentendag en opening Husly-pad, indien de coronaregels dit toestaan.

BIJEENKOMST OPWONENDEN EN VRIJWILLIGERS
– 21 september 2021: besloten bijeenkomst (erf) pachters, huurders en vrijwilligers, indien de coronaregels dit toestaan.