Agenda

In voorgaande jaren vonden diverse activiteiten plaats. We noemen de Dag van het Kasteel / Landelijke Monumentendag, een dag waarop onder andere het Oostelijk Bouwhuis bezocht kon worden. Ook speelde het landelijk bekende Zwolse Britten Jeugd Strijkorkest voor een breed publiek. Diverse basisschoolklassen vanaf Groep 8 werden ontvangen. Op Landgoed Windesheim vinden geregeld rondleidingen plaats.

2021

NIEUWSBRIEF
– De nieuwsbrief komt gemiddeld twee keer per jaar uit (op te geven via Contact).

BRUGGEN PARKBOS KLAAR!
-1 juli 2021: samen met de direct betrokkenen van het bruggenproject zijnde Hank van Tilborg (landschapsarchitect), Michel Schreinemachers (architect infrastructuur), Louis Buiting (staalbedrijf Buiting), Jos Jansen en Koen Jansen (JansenWijhe) en Gerben Luchtenbelt (Rentmeesterij Luchtenbelt) maakte het bestuur ter afronding van het bruggenproject een rondgang langs de in juni 2021 geplaatste bruggen. Vijf wandelbruggen zijn vervangen, twee zijn er toegevoegd aan de wandeling. Tevens is er een uitkijkbrug aan de achterzijde van de ruïne gerealiseerd.

OPEN MONUMENTENDAG
– 11 september 2021: Open Monumentendag. Rechterbouwhuis open van 12.00 tot 16.30 uur.

BIJEENKOMST OPWONENDEN EN VRIJWILLIGERS
– 21 september 2021 van 15.00 tot 17.00 uur: besloten bijeenkomst (erf) pachters, huurders en vrijwilligers.

VERLATE KICK-OFF VERNIEUWDE COMMUNICATIEPLAN
– oktober 2021: kick-off en dank aan betrokkenen die hebben meegewerkt aan het Communicatieplan 2021-2025 (gepland in oktober 2020, uitgesteld vanwege Corona-regelgeving)

HERVATTING ROOD VOOR ROOD-PROJECT
– oktober/november 2021: inloopmiddag/avond Rood voor Rood-Project met betrokkenen (eerdere bijeenkomsten uitgesteld vanwege Corona-regelgeving). Zie voor de laatste informatie over dit project de tekst onder Rood-voor-Rood Project aan de voet van de website.

CULTURELE ZOMERBIJEENKOMST
– juli/augustus 2022: het bestuur van de stichting kan desgevraagd toestemming geven om de locatie te gebruiken voor een passend publieksevenement zoals een concert/toneel of themabijeenkomst. Uiteraard slechts indien de coronaregels van dat moment dit toestaan. De aanvraag daartoe kan via Contact bij het contactformulier Ontvangsten.